Våre kurs - Klassromsundervisning - Online

Kinesisk (alle nivåer) HSK 1-6

I hovedkursene til Lær Kinesisk er det et fokus på: a. kinesiske skrifttegn; b. pinyin (den offisielle metoden for å transkribere kinesisk i Kina); c. grunnleggende kinesisk grammatikk; d. uttaletrening og dialog; e. bygging av vokabular. Kinesiskkursene våre tilbys som klasseromsundervisning eller online via Zoom, i gruppeklasser eller 1 til 1. I tilbyr undervisning på alle nivåer HSK 1 til 6, forretningskinesisk, undervisning for barn etc.

Gruppeklasser - 1 til 1

Lær Kinesisk tilbyr tilpassede kurs i gruppeklasser eller 1 til 1. Kursene tilpasses deg som student, og dekker alle nivåer fra nybegynner til høyere nivåer. 

Kursene gis på HSK 1 - 6.

Vi tilbyr også tilpassede kurs for barn.

FORRETNINGSKINESISK

Lær Kinesisk tilbyr nå kurset Forretningskinesisk. Dette kurset vil gi studentene språkkunnskaper til å kunne være forberedt på at vidt spekter av forretningssituasjoner, og kunnskap som føre til at man er forberedt på å møte kinesere i alle forretningssammenhenger.

Våre foredrag

Kinesisk kultur, språk og forretningsetikette

‘En Innføring i Kinesisk Kultur, Språk og Forretningsetikette’ er hovedkurset til Lær Kinesisk. I et 2-dagers samlingsbasert program lærer vi deg det mest grunnleggende man bør vite når man kommuniserer med kinesisk kunder.

Kinesisk forretningsutvikling

- Det nye moderne Kina
Betydningen av den økonomiske veksten i Kina undervurderes av norsk næringsliv. Vi har for lite kunnskap om dette i Norge. Hvilke konsekvenser øket konkurranse og oppkjøp fra Kineserne betyr for Norges og Europas konkurranseevne og velferdsmodeller er avgjørende å forstå for norske næringslivsledere.

Kinesisk forretningsutvikling

- Krysskulturell ledelse og kommunikasjon
I en stadig mer globalisert verden er mangelen på kulturforståelse medvirkende til at mange muligheter går tapt, og at oppkjøp over landegrensene mislykkes. I dette peker vi på kritiske faktorer knyttet til internasjonal kulturforståelse, og hvorfor og hvordan en organisasjon bør forholde seg til dette.

Kontakt

Lær Kinesisk AS

Telefon: 90814756
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Undervisningsadresse:
Tordenskioldsgate 2
0160 Oslo, Norway

Postadresse:
Tordenskioldsgate 2
0160 Oslo, Norway

Organisasjon